Temperaturile ridicate din ultima perioada mai mult ca sigur te duc si pe tine cu gandul la mare, nisip si soare. Te incurajam sa te bucuri din plin de vara aceasta si iti recomandam trei accesorii care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul pentru mare. Distractie este garantata!
 
Snorkeling este un sport de apa usor de practicat atat de la mal cat si de pe barca, prin care ai ocazia de a te bucura de frumusetile lumii subacvatice. Pentru a practica cu succes acest sport ai nevoie de o MASCA cu ajutorul careia poti vedea sub apa, un SNORKEL prin care poti respira la suprafata apei, fara a scoate capul din apa si LABE ce te ajuta sa inoti mai usor si sa te deplasezi mai eficient.

Usurinta si confortul practicarii acestui sport sunt garantate de echipamentele realizate din materiale speciale: elastomeri de inalta calitate ce au forme ergonomice.
Noi iti recomandam setul de snorkeling PALAU BAG produs de compania italiana Cressi recunoscuta la nivel international. Acest set este disponibil in marimi atat pentru copii cat si pentru adulti. Produsele sunt de calitate superioara, facand parte din categoria de echipamente profesionale pentru apa!
 Setul poate fi comandat online de pe magazinul de echipamente pentru sporturi de apa MaScufund.ro sau poate fi achizitionat direct din SHOWROM-ul din Bucuresti!