Meniu
Coș de cumpărături

Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS

Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
Ceas SUUNTO Kailash Carbon GPS
4.050,00lei
Etichete: suunto , kailash , gps , carbon

Primul ceas din colectia Suunto World Collection este Suunto Kailash, numit dupa marele varf Tibetan.Varful de 6000 m nu a fost niciodata cucerit, dar prezenta sa puternica dainuieste pentru cei dornici de aventura. " Muntele Kailash este interzis urcarii inca, dar este muntele cu cea mai multa energie in jurul sau, si inspira in orice alpinist spiritul aventurii", spune aventurierul spaniol Kilian Jornet, numit People's choice Adventurer of the Year de catre National Geographic in 2014. Muntele Kailash este un simbol sacru chemandu-ne sa ne atingem potentialul din fiecare om. Aceasta chemare este demonstrata de atleti precum Kilian si de oameni care isi imping limitele in cercetari, tehnologie si business, si devin stalpi in progresul omenirii.
Lansarea ceasului Suunto Kailash marcheaza expansiunea Suunto ca un brand pentru cei care isi traiesc viata ca o aventura si tanjesc dupa progres. Pentru majoritatea oamenilor aventura nu este ceva ce poate fi redusa doar la indemanare sau disciplina outdoor- in primul rand este un lucru setat in minte. Suunto Kailash a fost conceput si asamblat manual, cu acesti oameni in minte", spune Peter Nortmann, Business Director of Lifestyle Watches la Suunto.
Suunto Kailash detine functiile folosite cel mai frecvent de aventurieri, cum ar fi, ora globala in functie de locatie, prin intermediul GPS-ului, si un jurnal unic de calatorie, ce afisaza un sumar al calatoriilor efectuate, cum ar fi, cate tari sau orase au fost vizitate si distanta calatorita, doar prin simpla apasare a butonului 7R din cristal safir. Cand intrati intr-un oras nou, ceasul afiseaza directia si distanta pana la punctul de plecare ( hotel, masina, etc.).

Cu ajutorul display-ului Adventure Timeline, puteti vedea timpul actual impreuna cu o alta informatie la alegerea dumneavoastra, cum ar fi, altitudinea, rasaritul soarelui, apusul soarelui sau numarul pasilor efectuati pe parcursul zilei. Cand este conectat cu telefonul mobil prin aplicatia Suunto 7R App (disponibila numai pentru iPhone) apelurile, mesajele text, sau alte notificari sunt afisate pe display-ul ceasului.
Ceasurile Suunto Kailash sunt pastrate intr-o carcasa cilindrica, neagra, rezistenta la apa, din aluminiu dur, pentru a va pastra ceasul sau alte obiecte de valoare in timpul calatoriilor.
Suunto Kailash este asamblat manual in Finlanda, cu materiale foarte rezistente: cadranul este realizat din Titaniu de gradul 5 (acelasi material se foloseste si in tehnologia spatiala si medicina), ceea ce ii ofera o duritate mare, si o rezistenta sporita impotriva coroziunii. Geamul este realizat din cristal safir, oferindu-i o rezistenta egala cu cea a unui diamant. Carcasa este realizata din fibra de sticla, fiind usoara dar in acelasi timp si rezistenta

Functii:
GPS/GLONASS
Update automat al datei si orei in functie de locatie (cu ora de vara);
Ora pe glob si acasa;
Pana la 10 zile autonomie a bateriei cu GPS/GLONASS activat;
Altimetru, Barometru, Compas;
Ora rasarit/ Ora apus;
Step counter;
Lanterna
Alerte prin intermediul vibratiilor;
Jurnal 7R (numarul de orase vizitate, distanta parcursa, etc.);
Find Back – distanta si directia pana la punctul de plecare sau un punct de interes marcat;
Posibilitatea de a vedea apeluri, mesaje text, notificari pe display-ul ceasului;
Posibilitatea de a revedea si impartasi calatoriile efectuate;
Limbi disponibile: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT,JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH.