Meniu
Coș de cumpărături

GARMIN DESCENT MK2S MINERAL BLUE

Computer Garmin Mk2S Mineral Blue cu brăţară din silicon Sea Foam.

Acesta este computerul pentru scufundări de dimensiunea unui ceas mai mic ( 43mm) cu navigare la suprafață cu GPS, hărți TopoActive color și funcții pentru mai multe sporturi.

MODURI DE SCUFUNDARE PERSONALIZABILE

Obţineţi mai multe moduri de scufundare, cu mai multe tipuri de gaze (inclusiv cu nitrox şi trimix), indicatoare, apnee, vânătoare în apnee şi rebreather. Adaugă ecrane suplimentare la fiecare mod de scufundare care are câmpurile pe care doreşti să le vezi.

MULTI-GNSS LA SUPRAFAŢĂ

Monitorizaţi punctele de intrare şi ieşire cu ajutorul conectivităţii avansate la satelit.

JURNAL SCUFUNDĂRI

Stochează şi consultă datele pentru maximum 200 de scufundări şi partajează-le prin aplicaţia Garmin Dive.

COMPATIBIL CU INREACH®

Asociază-l cu dispozitivele de comunicare prin satelit inReach4 şi carcasa pentru scufundări inReach (fiecare comercializat(ă) separat).

APLICAŢII PENTRU SPORT

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf şi multe altele.

FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF

Fii pregătit să prinzi valurile. Foloseşte aplicaţia Surfline Sessions™ de pe smartphone-ul tău compatibil cu computerul pentru scufundări Descent Mk2S asociat pentru a crea un videoclip cu fiecare val pe care îl cucereşti în faţa camerei tale Surfline®. Urmăreşte videoclipurile mai târziu pentru a vedea cum te-ai descurcat.

SCHI ÎN AFARA PISTEI

Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.

DINAMICĂ SCHI XC

Atunci când este asociată cu centura pentru piept HRM-Pro™ (comercializată separat), funcţia pentru măsurarea puterii pentru schi măsoară nivelul curent de solicitare al exerciţiului din cadrul antrenamentelor de schi fond.

DINAMICĂ MTB

Monitorizează detaliile fiecărei curse cu indicatori pentru ciclismul montan şi statisticile privind efortul şi fluxul care evaluează dificultatea traseului şi cât de uşor efectuezi coborârile, oferindu-ţi un punctaj pe care să-l depăşeşti data viitoare.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA

Vizualizare funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, VO2 max. ajustat în funcţie de aclimatizare la căldură şi altitudine, consultant pentru recuperare şi multe altele.

VO2 MAX LA ALERGAREA PE TEREN ACCIDENTAT

Valoarea V02 max. la alergarea pe teren accidentat vă monitorizează nivelul condiţiei fizice cardiovasculare şi se reglează în funcţie de condiţiile de pe teren.

CONSULTANTUL PENTRU RECUPERARE

Este crucial să îi oferi corpului timp de recuperare între sesiunile de antrenament. După fiecare exerciţiu, consultantul pentru recuperare integrat te va informa cât trebuie să te odihneşti înainte de un alt efort susţinut.

EXERCIŢIU SUGERAT ZILNIC

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiază zilnic de sugestii pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului curent şi stare.

ANTRENAMENTE ANIMATE

Urmăriţi cu uşurinţă antrenamentele animate pentru cardio, forţă, yoga şi Pilates. Vizualizaţi antrenamentele chiar pe ecranul ceasului dvs.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Tehnologia cu senzor optic pentru puls măsoară intensitatea activităţii şi variabilitatea pulsului pentru a calcula nivelul tău de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

SENZOR PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox6 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

RESPIRAŢIE PENTRU ÎNTREAGA ZI

Urmăriţi modul în care respiraţi într-o zi, în timpul somnului şi în timpul exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de tip yoga.

MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţineţi detaliile complete ale etapelor de somn superficial, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox6 şi respiratorii. Vizualizaţi-le într-un widget dedicat, care include scorul dvs. de stres şi alte date.

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Utilizează aplicaţia Garmin Connect pentru a monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Înregistrează simptomele, descarcă exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Vezi mai multe informaţii la încheietura mâinii prin a descărca widgetul de Monitorizare a ciclului menstrual şi aplicaţia de Monitorizare a sarcinii din magazinul Connect IQ™7.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Accesează mai multe sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

HĂRŢI TOPOGRAFICE ŞI PENTRU SCHI

Foloseşte hărţile topografice pentru a naviga prin aventurile tale şi pentru a vizualiza denumirile curselor de alergare şi gradul de dificultate pentru peste 2.000 de staţiuni de schi din întreaga lume2.

SENZORI DE SUPRAFAŢĂ ABC

Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă cu 3 axe.

TEHNOLOGIE PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

NAVIGARE PAS CU PAS

Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas care vă permit să ştiţi în avans când apare următorul viraj.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS

Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi obţineţi sugestii de rute care vă vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

MUZICĂ

Stochează până la 2.000 de melodii sau accesează aplicaţii pentru muzică de pe servicii compatibile, inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music.

GARMIN PAY

Evită cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact1 disponibilă prin furnizorii participanţi.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct la încheietura dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor comunică locaţia dvs. contactelor de urgenţă.

CONNECT IQ STORE

Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.