Scuba diving…sport extrem, terapie si team building

Posted by cristina 03.07.2020 0 Comment(s)

Iti propunem un mod inedit de a te distra, relaxa si socializa, si chiar mai mult decat atat... iti recomandam un stil de viata care iti va schimba cu siguranta planurile de vacanta!

SCUBA DIVING= Beautiful +Daring +Optimistic +Dynamic +Spectacular

Acesta este modul nostru de a defini scuba divingul si alaturi de echipa BDODS poti intra in comunitatea scafandrilor si poti avea acces la cele mai frumoase excursii de scufundari.

Un simplu concediu pe litoral poate fi transformat intr-o aventura de neuitat cu brevetul de scafandru. Principalele beneficii ale acestuia sunt buna dispozitie, adrenalina si o experienta unica ce merita povestita prietenilor.Epave, amfore sau cetatea scufundata Callatis sunt doar cateva din secretele ce iti vor fi destainuite chiar la Marea Neagra! Marea bariera de corali, scufundarea alaturi de delfini, broaste testoase si o multitudine de pesti sunt experiente la care vei avea acces cu brevetul tau, ce este recunoscut la nivel international.

Definit drept un sport extrem, adeptii scufundarilor sunt atrasi de o lume in intregime noua, bogata in culori  si populata de vietuitoare in general nepericuloase.

Efortul de a patrunde in aceasta lume cunoscuta de putini cu un echipament special care sa asigure in primul rand aportul necesar de aer, precum si o temperatura placuta si constanta corpului este rasplatit din plin cu o senzatie specifica imponderabilitatii cunoscute doar de astronauti.

„In calitate de sport de echipa prin care descoperi un alt mediu de viata, scuba divingul te ajuta sa iti gestionezi emotiile, in asa fel incat sa iti depasesti fricile.O data ce emotiile specifice experimentarii unei noi activitati sunt controlate astfel incat sa se instaleze o stare de echilibru, linistea adancurilor si lipsa gravitatiei ajuta la eliminarea stresului, detensionare, si revigorare a spiritului”, mentioneaza Adrian BERCEA- Master Instructor PADI si Assistant Instructor Trainer SSI.

Pentru a incerca acest sport trebuie sa fii initiat, sa fii insotit de un instructor si sa ti se explice cum se foloseste echipamentul de scafandru in conditii de maxima siguranta. Prima ta experienta subacvatica poate incepe printr-o sesiune “Discovery Scuba Diving”. Aceasta nu reprezinta un curs de certificare, ci este proiectata pentru a iti oferi o introducere in acest sport interesant.

Daca vei dori sa progresezi in acest sport, poti urma un curs de scufundare : Open-Water (OWD) si vei obtine un brevet de scafandru recunoscut international.

Pe siteul www.CursuriScuba.ro  sunt disponibile informatii ce fac referire la cursurile de scufundari organizate de scoala BDODS.

Dupa absolvirea cu succes a cursului prin care esti brevetat ca si scafandru incepe cu adevarat aventura ta subacvatica.

Printre locatiile preferate ale pasionatilor acestui sport se numara: Egipt, Grecia, Turcia si Thailanda. Preturile pentru excursiile de scufundari pornesc de la 300 de EURO si ajung pana la 3.000 EURO in cazul Thailandei. Te invitam sa te conectezi cu noi si sa ne urmaresti activitatile pe Facebook: CLICK AICI

Leave a Comment