Meniu
Coș de cumpărături

Second Hand

Second Hand
Brand: SCUBAPRO
Vesta de compensare a flotabilitatii SECOND HAND - Scubapro GO ideala pentru calatorii!Vesta este marime XL, in stare IMPERCABILA, fiind folosita la o singura scufundare. Se vinde impreuna cu husa de transport Scubapro, furtun de inflator original si manual de instructiuni...
1.000,00lei 1.400,00lei
Brand: SCUBAPRO
Centura de lestare, model cu buzunare, produsa de Scubapro.Produs SECOND HAND in stare foarte buna, ca noua. ..
75,00lei
Brand: CRESSI
Computer Cressi Leonardo SECOND HAND in stare foarte buna.Are inregistrate 98 de scufundari in total, 44 h de ore sub apa...
750,00lei
Brand: CRESSI
Computer de scufundari Cressi model Leonardo - SECOND HAND.Se vinde impreuna cu o protectie de ecran noua! Computerul este verificat si este in stare BUNA!..
500,00lei
Brand: MARES
Computer MARES GENIUS SECOND HAND in stare excelenta, CA NOU, folosit foarte putin, ce se vinde impreuna cu accesoriile originale si cutie.GENIUS este computerul de scufundari cu afisaj color, produs de Mares special pentru scafandrii de toate nivelurile: de la incepatori la cei profesionisti si teh..
2.700,00lei
Brand: SUUNTO
Computer Suunto model D5 black in stare FOARTE BUNA se vinde impreuna cu transmitator, cablu original si cutie.Computerul este prevazut cu folie de protectie pe ecran si a fost folosit la 50 de scufundari.Computerul este verificat, iar estetic este foarte bine intretinut!..
2.500,00lei
Brand: CRESSI
Costum intreg semiuscat din neopren extra-elastic Ultrapsan, cu fermoar de plastic impermeabil la spate. Ideal pentru ape reci, deoarece are sigilii duble pentru incheieturi, glezne si gat. Prevazut cu intarituri pentru umeri si genunchi.Grosime:7mmMarime: M/3Starea costumului: foarte buna..
450,00lei
Masca prevazuta cu prindere speciala pentru camera Go Pro.Produs SECOND HAND in stare foarte buna, ca noua...
50,00lei
Brand: PARALENZ
Camera PARALENZ speciala pentru filmari subacvatice la calitate de pana la 4K.Se vinde in perfecta stare de functionare, cu set complet de accesorii originale si geanta de transport.Pentru detalii tehnice complete CLICK AICI: https://www.paralenz.com/product/dive-camera-plus..
2.200,00lei
Obiectiv wide ce se potriveste la toate aparatele de fotografiat SeaLife din seria DC. Lentila mareste campul vizual cu 80%. Obiectivul include protectii de neopren pentru lentile. Obiectivul se afla intr-o stare foarte buna, fara defect...
650,00lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)