Meniu
Coș de cumpărături

PROTECTIE/ IGIENIZARE

PROTECTIE/ IGIENIZARE
Brand: LOOK CLEAR
Lubriwax este un lubrifiant potrivit pentru toate tipurile de fermoare, in special pentru cele metalice, folosite in cazul costumelor uscate.Daca este folosit periodic, prelungeste durata de utilizare a fermoarelor, impiedicand ruperea sau blocarea acestora.Caracteristici:nontoxic;nu pateaza;nu cont..
29,00lei
Brand: CRESSI
Gel anti aburire special pentru mastile de scufundari si ochelarii de inot.Caracteristici:efect de durata;0% alcool;150 de aplicari per sticla;capacitate 30ml.Producator: CRESSI..
35,00lei
Brand: LOOK CLEAR
Gel antiaburire de noua generatie, conceput special pentru mastile de scufundari si ochelarii de inot.Caracteristici:gel antiaburire 100% ecologic, biodegradabil; prietenos cu mediul;nu contine substante iritante;100% fara alcool;30mlProducator: Look Clear..
35,00lei
Brand: LOOK CLEAR
Aveti probleme cu imbracarea costumului de neopren?QuickGel a fost special conceput pentru a imbraca extrem de usor si rapid costumele din neopren, inainte de scufundare.Caracteristici:gel 100% hidrosolubil;solutie speciala pentru imbracarea extrem de usoara si rapida a costumelor realizate din neop..
35,00lei
Brand: CRESSI
Spray antiaburire realizat de Cressi special pentru ochelarii de inot si mastile de scufundari...
33,00lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)