Meniu
Coș de cumpărături

Snorkele

Snorkele
Brand: BEUCHAT
Airflex este un model de snorkel 100% uscat recomandat pentru snorkeling.Cand snorkelul se scufunda in totalitate in apa, supapa din partea de sus dispune de un flotor ce se ridica imediat, sigiland in mod eficient tubul si impiedicand astfel apa sa patrunda inauntru. Cand snorkelul este scos la sup..
170,00lei
Brand: CRESSI
Snorkel uscat, produs de Cressi. Calitate premium. Snorkelul este prevazut cu supapa de sigilare in partea superioara si cu supapa de evacuare rapida in partea inferioara. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si mustiucul din silicon foarte moale...
140,00lei
Brand: CRESSI
Corsica este un model de snorkel tehnic realizat de Cressi special pentru freediving si spearfishing. Corsica este realizat dintr-un material extrem de flexibil ce permite strangerea si depozitarea in buzunar atunci cand nu este folosit sau legarea lui de centura de lestare. Modelul este complet neg..
84,00lei
Brand: CRESSI
Dry este un model de snorkel etans produs de Cressi ce asigura confort net superior fata de alte tipuri de snorkele. Acesta este prevazut cu o supapa in partea superioara ce se inchide in momentul intrarii in apa, indiferent de pozitia snorkelului, astfel apa nu patrunde deloc in tub. Mustiucul este..
124,00lei
Brand: MARES
Ergo Dry este un model de snorkel 100% uscat produs de Mares. Designul este unul special pentru a asigura performanta maxima persoanelor care practica snorkeling sau scuba diving. Forma ergonomica se potriveste perfect pe partea laterala a capului, iar in partea de jos este prevazut cu o parte de si..
130,00lei 140,00lei
Brand: CRESSI
Snorkelul Gamma este prevazut cu supapa eliptica de scurgere a apei, are protectie contra valurilor si sistem rapid de prindere de masca. Acest model de snorkel este usor de folosit in orice conditii datorita formei curbate, confortabil chiar si dupa folosire indelungata multumita mustiucului de sil..
85,00lei
Brand: CRESSI
Mexico este un model simplu de snorkel prevazut cu protectie contra valurilor. Forma tubului este curbata, iar mustiucul este realizat din cauciuc moale, confortabil la utilizare indelungata...
47,00lei
Brand: CRESSI
Snorkel produs de Cressi pentru a asigura o respiratie usoara la suprafata apei.Caracteristici:protectie contra valurilor in partea superioara;valva de evacuare rapida in partea inferioara;mustiuc hipoalergenic realizat din silicon de inalta calitate;Producator: Cressi..
89,00lei
Brand: CRESSI
Acest model de snorkel Cressi este special pentru copii. Snorkelul Top este prevazut cu valva de evacuare rapida a apei si protectie contra valului...
58,00lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)