Meniu
Coș de cumpărături

Butelii

Butelii
Butelie din otel cu volumul de 10L. Butelia vine dotata cu valva DIN si robinet si cu talpa de sustinere din cauciuc...
1.450,00lei
Butelie din otel cu volumul de 12L. Butelia vine dotata cu valva DIN si robinet si cu talpa de sustinere din cauciuc...
1.650,00lei
Butelie din otel cu volumul de 10L. Butelia vine dotata cu valva DIN si robinet si cu talpa de sustinere din cauciuc...
1.850,00lei
Brand: CRESSI
Butelie cu volum de 10L din otel.Buteliile Cressi sunt de categorie premium si sunt confectionate din cele mai bune materiale existente.Valvele sunt productie proprie Cressi-SUB.Fiecare butelie are inclusa valva, talpa de cauciuc pentru protectie si sustinere si maner retractabil pentru transport si..
2.349,00lei
Brand: CRESSI
Butelie cu volum de 12L din otel.Buteliile Cressi sunt de categorie premium si sunt confectionate din cele mai bune materiale existente.Valvele sunt productie proprie Cressi-SUB.Fiecare butelie are inclusa valva, talpa de cauciuc pentru protectie si sustinere si maner retractabil pentru transport si..
2.673,00lei
Brand: CRESSI
Butelie cu volum de 15L din otel.Buteliile Cressi sunt de categorie premium si sunt confectionate din cele mai bune materiale existente.Valvele sunt productie proprie Cressi-SUB.Fiecare butelie are inclusa valva, talpa de cauciuc pentru protectie si sustinere si maner retractabil pentru transport si..
2.740,00lei
Brand: CRESSI
Butelie cu volum de 5L din otel. Buteliile Cressi sunt de categorie premium si sunt confectionate din cele mai bune materiale existente.Valvele sunt productie proprie Cressi-SUB.Fiecare butelie are inclusa valva, talpa de cauciuc pentru protectie si sustinere si maner retractabil pentru transport si..
2.025,00lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)