Meniu
Coș de cumpărături

ABC SET

ABC SET
Brand: CRESSI
Set format din masca Big Eyes Evo si snorkelul 100 % uscat Alpha Ultra Dry.Produsele au o calitate de TOP si sunt recomandate atat pentru scuba diving, cat si pentru snorkeling, garantand o experienta subacvativa exceptionala.Caracteristici masca Big Eyes Evo:design inovatorsilicon High Seal ce asig..
275,00lei
Brand: CRESSI
Set de snorkeling format din masca Calibro si snorkelul Corsica.Recomandare: freediving, spearfishing, snorkeling, scubadivingCaracteristici masca:volum interior redus;forma hidrodinamica;design nou si modern;partea mastii care intra in contact cu fata este flexibila;membrana brevetata in jurul..
280,00lei
Brand: CRESSI
Set recomandat pentru scuba diving si snorkeling, ce contine masca Matrix si snorkelul Gamma. Caracteristicile mastii Matrix:masca pentru adulti, prevazuta cu doua lentile realizate din sticla securizatalentile inclinate ce asigura un camp vizual marestrap usor de ajustatrama are o forma speciala ce..
197,00lei 270,00lei
Brand: CRESSI
Set format din masca Penta si snorkelul Alpha Ultra Dry. Produsele se livreaza intr-o geanta de transport originala Cressi. Setul este pentru adulti si este disponibil pe culorile: galben,  albastru si negru.Penta este singurul model de masca prevazut cu patru lentile, pentru un camp vizual max..
267,00lei
SET SNORKELING VOYAGE BAG JUNIOR
Nou -20 % In Stock
Brand: CRESSI
Set de snorkeling pentru copii, produs de Cressi. Setul contine masca, snorkel si labe ce pot fi purtate pe mai multe marimi. Calitatea este top, labele sunt reglabile pe mai multe marimi iar snorkelul este unul dintre cele mai bune, avand valva de evacuare rapida a apei si supapa ce se inchide auto..
260,00lei 327,00lei
Brand: CRESSI
Spray antiaburire realizat de Cressi special pentru ochelarii de inot si mastile de scufundari...
33,00lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)