Meniu
Coș de cumpărături

Labe

Labe
FINCLIP este cel mai inovator accesoriu inventat vreodata pentru labele cu calcai deschis.Accesoriul FINCLIP este recomandat tuturor scafandrilor, pentru a-si fixa labele la fel de usor si rapid cum se ataseaza schiurile de clapari, printr-un CLICK.Caracteristici:accesoriu compatibil cu o gama extre..
299,00lei 329,00lei
Brand: BEUCHAT
Aquabionic reprezinta modelul de top din categoria labe de scufundari. Forma speciala a labelor asigura o viteza mare de propulsie in apa cu efort minim.- Bio-designInspirat de diferitele mamifere marine pentru a crea cea mai confortabila si cea mai puternica laba de scufundari proiectata vreodata- ..
670,00lei
Brand: BEUCHAT
Aquabionic reprezinta modelul de top din categoria labe de scufundari. Forma speciala a labelor asigura o viteza mare de propulsie in apa cu efort minim.- Bio-designInspirat de diferitele mamifere marine pentru a crea cea mai confortabila si cea mai puternica laba de scufundari proiectata vreodata- ..
670,00lei
Brand: CRESSI
Labe profesionale pentru scufundari. Modelul Cressi ARA este cel care inlocuieste cu succes labele Master Frog. Labele au pala cu o rigiditate crescuta care ajuta la o deplasare eficienta in curent, pentru tractare sau in conditii extreme. Buzunarul pentru picior este din cauciuc comfortabil iar str..
590,00lei 607,00lei
Brand: CRESSI
Labe Cressi Free Frog. Labele sunt destinate inotului, snorkelingului sau scuba divingului in ape calde. Se poarta direct pe piciorul gol sau cu ciorapi de neopren. Culoarea neagra si forma palei dau aspect de labe profesionale, tehnice...
207,00lei
Brand: CRESSI
Labele Frog sunt fabricate dintr-un copolimer dur si un elastomer moale. Pala incepe din partea superioada a buzunarului pentru laba piciorului, avand astfel o suprafata de actiune cu 20% mai mare. Acest model de labe este mai greu fata de modelele mai noi fabricate de Cressi. Acest lucru le face id..
322,00lei
Brand: CRESSI
Labele Frog Plus sunt foarte usor de folosit. Eficienta maxima, efort minim! Pala labei este realizata dintr-un mix special de materiale ce transforma fiecare miscare intr-una suficient de puternica pentru a asigura inaintarea dorita, limitand efortul muscular...
339,00lei
Brand: HOLLIS
Modelul de labe F2 produs de Hollis este preferat de scafandrii avansati, tehnici si cei PRO.Caracteristici:design patentat ce asigura eficienta maxima;pale dure, scurte, bune de calatorii, deoarece ocupa putin loc in bagaj;pala lamei este modelata prin injectie folosind monopren;curele ajustabile, ..
504,00lei
Brand: CRESSI
Labele Pro Light sunt foarte usoare, au marime medie, au timp de reactie surprinzator si o acceleratie formidabila. Designul Pro Light este extrem de avansat, labele fiind realizate din doua materiale cu caracteristici diferite: o pala din polipropilen dur si elastomer moale in zona talpii. Striatii..
267,00lei 338,00lei
Brand: CRESSI
Materialul din care este realizata pala nu este copolimer, ci polipropilen extrem de usor si elastic. Pe langa acest material, in constructia acestor labe s-a utilizat si termocauciuc in zona piciorului.Pala incepe din partea superioada a buzunarului pentru picior, suprafata activa fiind marita cu 2..
234,00lei
Brand: MARES
Labele Raptor imbina tehnologii si materiale de ultima generatie care dau o forta de propulsie suplimentara cu un consum de energie si efort minim.Lungimea palei este de 39 de cm...
399,00lei 472,00lei
Brand: CRESSI
Labele Reaction sunt perfecte pentru scafandrii incepatori, dar si avansati. Sunt usoare si fac fata si la conditiile dificile de scufundari.Modelul Reaction este varianta imbunatatita a labelor Rondine: mai rezistente si mai flexibile.CARACTERISTICI:- usor de folosit- pala labei este realizata din ..
379,00lei
Brand: CRESSI
Labele Reaction sunt perfecte pentru scafandrii incepatori, dar si avansati. Sunt usoare si fac fata si la conditiile dificile de scufundari.Modelul Reaction este varianta imbunatatita a labelor Rondine: mai rezistente si mai flexibile.NOUL STRAP EBS:Cressi a realizat acest strap nou pe baza de arc ..
426,00lei 483,00lei
Brand: CRESSI
LICHIDARE STOC !!! Labele Reaction Pro asigura un impuls extrem de puternic. Labele sunt recomandate atat pentru inot si snorkeling, cat si pentru scufundari in ape calde, reusind sa faca fata si conditiilor dificile.Aceasta este versiunea cu calcai inchis a labelor de scufundari Reaction.Caracteris..
217,00lei 292,00lei
Brand: SCUBAPRO
Labele de scufundari SCUBAPRO Go Sport sunt concepute special pentru calatorii, ocupand putin loc in bagaj, in acelasi timp asigurand confort maxim la purtare si performanta optima la inaintare.Caracteristici:labe de scufundari cu calcai deschis;greutate redusa, model compact, fiind ideale pentru ca..
290,00lei
Brand: SCUBAPRO
Labele Seawing Nova combina modelul clasic SCUBAPRO cu cele mai  noi tehnologii inovatoare in proiectarea hidrodinamica. Aceste labe premiate ofera putere, acceleratie, manevrabilitate si confort.Caracteristici:realizat din material de ultima generatie "monopren" cu articulatie flexibila ce per..
599,00lei
Brand: CRESSI
Thor este cel mai nou model de labe de scufundari realizat de Cressi ce asigura viteza mare de propulsie cu efort mic .CARACTERISTICI:- design nou- usor de folosit- profil arcuit cu doua nervuri centrale ce dirijeaza fluxul de apa pentru a mari viteza de propulsie- realizat din trei tipuri de materi..
432,00lei 456,00lei
Brand: CRESSI
Thor este cel mai nou model de labe de scufundari realizat de Cressi ce asigura viteza mare de propulsie cu efort mic.NOUL STRAP EBS:Cressi a realizat acest strap nou pe baza de arc pentru a satisface nevoile celor mai exigenti scafandri: fixare rapida, sigura si confortabila pe picior. Strapul este..
456,00lei 494,00lei
Brand: SCUBAPRO
Labele Scubapro Twin Jet asigura propulsie maxima cu efort minim!Caracteristici:Constructie durabila fiind realizate din Monprene ce rezista o viata intreaga;Tehnologia-elice brevetata cu pala despicata ce produce propulsie maxima cu un efort minim;Guri de aerisire ce reduc rezistenta la inaintare p..
882,00lei
Brand: MARES
Labele Volo Power sunt concepute de Mares pentru a oferi scafandrilor propulsie maxima in apa cu efort minim. Buzunarul labei are forma anatomica ce asigura confort la utilizare indelungata...
472,00lei
Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)