Meniu
Coș de cumpărături

Computere

Computere
Brand: CRESSI
Donatello este noul model de computer Cressi, conceput special pentru scufundari cu butelie si freediving ( scufundari in apnee).Modelul este ideal pentru orice activitate acvatica, datorita optiunii de dezactivare a functiilor de scufundare, ce evita astfel alarmele inutile in timpul snorkelingului..
979,00lei 1.018,00lei
Brand: CRESSI
Giotto este primul computer ce poate utiliza amestecuri de gaze, fiind proiectat si construit in intregime de Cressi. Pentru realizarea acestui computer s-au utilizat materiale plastice noi, neutilizate inca in aceasta industrie. Aceste materiale plastice sunt foarte subtiri, dar au performante deos..
1.110,00lei 1.500,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto D4F este un computer specializat pe freediving, snorkeling si spearfishing. Acest model este robust, dar in acelasi timp usor si va permita sa va bucurati la maxim de sporturile subacvatice pe care le practicati. In timpul scufundarii, D4F afiseaza pe ecran adancimea curenta la care va aflati..
1.360,00lei
Brand: SUUNTO
COMPUTER D4i BLACK Suunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundările într-o experiență cât mai plăcută. D4i este un computer de scufundare complet, ușor de utilizat și extrem de stilat.Ce este în cutie:Suunto D4i ce are curea neagră din elastomer și curea de extensie, garnituri de siguran..
2.100,00lei
Brand: SUUNTO
COMPUTER D4i NOVO BLACK USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planificare si ..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO GRAY cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planif..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO LIME cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planif..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO SAKURA cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de plan..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO SUN cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planifi..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO WHITE cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de plani..
2.180,00lei
MODEL NOU 2019 !CULOARE: ALL BLACKCOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe expl..
2.696,00lei 2.780,00lei
Brand: SUUNTO
MODEL NOU 2019 !CULOARE: BLACKCOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe explorat..
2.696,00lei 2.780,00lei
Brand: SUUNTO
MODEL NOU 2019 !CULOARE: BLACK LIMECOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe exp..
2.696,00lei 2.780,00lei
Brand: SUUNTO
MODEL NOU 2019 !CULOARE: WHITECOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe explorat..
2.696,00lei 2.780,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto D6i NOVO BLACK  este un computer care se adreseaza scafandrilor avansati.Caracteristici principale:  - Algoritm Suunto RGBM modelul de decompresie  - Patru moduri Aer, Nitrox, Gauge si Freedive   - In modul Nitrox, puteti accelera decompresia cu un gaz ..
3.470,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto D6i NOVO STONE este un computer care se adreseaza scafandrilor pasionati de scufundari. D6i NOVO STONE are integrat: busola 3D cu compensare de rotire si sistemul wireless air ce poate fi folosit impreuna cu transmitatorul Suunto ce se achizitioneaza separat . Cele cinci moduri Aer, Nitrox, G..
3.320,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto EON CORE este un computer de scufundari cu ecran color si personalizabil.Culoare: BLACKFabricat in FinlandaSpecificatii:Greutate: 154 gEcran: cristal mineralCurea: elastomerUsor de citit:ecran color cu contrast marecifrele sunt afisate mariprezentare vizuala intuitivastil de vizualizare clasi..
2.989,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto EON CORE este un computer de scufundari cu ecran color si personalizabil.Culoare: LIMEFabricat in FinlandaSpecificatii:Greutate: 154 gEcran: cristal mineralCurea: elastomerUsor de citit:ecran color cu contrast marecifrele sunt afisate mariprezentare vizuala intuitivastil de vizualizare clasic..
2.989,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto EON CORE este un computer de scufundari cu ecran color si personalizabil.Culoare: WHITEFabricat in FinlandaSpecificatii:Greutate: 154 gEcran: cristal mineralCurea: elastomerUsor de citit:ecran color cu contrast marecifrele sunt afisate mariprezentare vizuala intuitivastil de vizualizare clasi..
2.989,00lei
Brand: SUUNTO
EXPLORE MORE – FULL CUSTOMIZATIONA new era in Suunto dive computers has begun. With insight from over 75 years, Suunto introduces its next generation dive computer. The intuitive Suunto EON Steel combines advanced technology with a bright color screen and customizable features and display to show cl..
3.850,00lei
Afişare 1 - 20 din 31 (2 pagini)