Meniu
Coș de cumpărături

Diverse

Diverse
Brand: CRESSI
Bareta originala pentru toate modelele de labe de scufundari produse de Cressi...
51,00lei
Baterie Varta CR 1/2 AA ce este folosita la transmitatorul Suunto ce se ataseaza pe regulatorul de scufundari...
65,00lei
Brand: SUUNTO
Busola pentru ambarcatiuni produsa de Suunto...
286,00lei
Brand: CRESSI
Casca de inot special pentru copii, realizata din 100% silicon hipoalergenic. Materialul este extrem de elastic si foarte rezistent in timp. Designul este atractiv pentru copii. Producator:CressiMade in Italy..
32,00lei
Brand: CRESSI
Set cu 2 catarame originale pentru labele de scufundari realizate de Cressi...
72,00lei
Brand: LOOK CLEAR
Lubriwax este un lubrifiant potrivit pentru toate tipurile de fermoare, in special pentru cele metalice, folosite in cazul costumelor uscate.Daca este folosit periodic, prelungeste durata de utilizare a fermoarelor, impiedicand ruperea sau blocarea acestora.Caracteristici:nontoxic;nu pateaza;nu cont..
29,00lei
Brand: OCEANREEF
Acesta este un instrument perfect pentru a scrie sub apa, in mediu umed. Nu este nevoie de ascutitoare, doar cu o invartire puteti scrie din nou.Producator: OCEANREEF..
45,00lei
Brand: SUUNTO
Extensie de curea pentru modelele de computere de scufundari Suunto D6. Conceput pentru a prelungi cureaua computerului, astfel incat acesta sa poata fi folosit si peste un costum de scufundari gros sau uscat...
95,00lei
Brand: SUUNTO
Extensie de curea pentru modelele de computere de scufundari Suunto D9tx.Conceput pentru a prelungi cureaua computerului, astfel incat acesta sa poata fi folosit si peste un costum de scufundari mai gros sau uscat...
95,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din titan ce se potriveste la computerul de scufundari GARMIN DESCENT Mk 1.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent Mk1fenix 6X- editiile Pro Solar si Sapphirequatix 6X Solartactix Delta- editiile Sapphire, Solar si Solar c..
1.069,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon albastru ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapp..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon galben ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphi..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon negru ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphir..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon rosu ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphire..
239,00lei
Brand: BEST DIVERS
Tablita speciala de scris sub apa. Modelul are inclus creionul, radiera si prinderea de echipament. Acesta este un accesoriu ieftin si util,   ajutand scafandrii sa comunice sub apa...
35,00lei
FINCLIP este cel mai inovator accesoriu inventat vreodata pentru labele de scufundari.Accesoriul FINCLIP este recomandat tuturor scafandrilor, pentru a-si fixa labele la fel de usor si rapid cum se ataseaza schiurile de clapari, printr-un simplu CLICK.Caracteristici:accesoriu compatibil cu toate lab..
299,00lei 329,00lei
FLUIER
Out Of Stock
Brand: AQUATEC
Caracteristici:Fluier cu doua tonalitati;fabricat din material ABS-un plastic foarte rezistent;volum 125dB;prevazut cu inel de prindere.Producator: AQUATEC..
19,00lei
FLUIER DUO SCUBALERT FLUIER DUO SCUBALERT
Out Of Stock
Brand: AQUATEC
Acest fluier reprezinta o piesa importanta de echipament si este conceput special pentru a fi folosit atat sub apa, cat si la suprafata.Caracteristici:dimensiune compacta;doua butoane, viu colorate,  usor de actionat la nevoie;frecventa foarte puternica;la suprafata, sunetul emis se aude de la ..
260,00lei
Brand: AQUATEC
Fluier ce poate fi folosit atat sub apa, cat si la suprafata.Caracteristici:design compact;conector universar pentru inflator;volum sub apa: 115-125 dB;sunet foarte puternic la suprafata.Producator: AQUATEC..
199,00lei
Afişare 1 - 20 din 51 (3 pagini)