Meniu
Coș de cumpărături

SPARTAN ULTRA COPPER HR

Ultimul model de ceas sport produs de SUUNTO: Spartan ULTRA Copper Special Edition, versiunea HR.

Mult asteptata generatie de ceasuri Suunto multisport este acum la dispozitia oricui. Suunto introduce noul Spartan Ultra, un ceas multisport premium cu GPS inclus, pentru atleti si aventurieri. In acelasi timp, Suunto reinnoieste serviciul online Movescount, cu o gama de imbunatatiri si caracteristici.

Ceasurile Suunto Spartan Ultra sunt realizate hand-made in Finlanda si construite sa reziste in orice conditie. Noua colectie include patru modele: Suunto Spartan Ultra All Black TitaniumSuunto Spartan Ultra Stealth TitaniumSuunto Spartan Ultra White si Suunto Spartan Ultra Titanium.  

Noua generatie de ceasuri Suunto multisport, Spartan Ultra pentru sport si aventura, comprima un sistem GPS reinnoit si vine cu aplicatii noi de smart phone, atat pentru iPhone, cat si pentru Android.

Ecranul touch screen-ul este optimizat pentru utilizarea outdoor. Gama Ultra prezinta un ecran de ultima generatie cu un unghi amplu care ofera o buna vizibilitate outdoor, chiar si in lumina directa a razelor soarelui, in conditii de luminozitate sporita.

Nivelul de viata al bateriei Suunto Spartan Ultra este foarte competitiv si usor de controlat. Pentru sporturile extreme, ceasurile dispun de mai multe caracteristici, precum o ruta bogata de navigare, masurarea barometrica a altitudinii, rezistenta la apa (100 m) si busola de orientare. Ceasurile ofera o rezistenta incomparabila, fiind realizate din sticla de safir, titan si rame din otel inoxidabil. Spartan Ultra All Black si Spartan Ultra Stealth Titanium vin cu rame din titan de gradul 5, material utilizat si in domenii precum medicina si aerospatiale.

Avand o multime de moduri sportive preinstalate, ceasurile sunt pregatite pentru orice activitate, fara niciun fel de setare. Cu GPS inclus, sistem de masurare a activitatii cardiace si accelerometru, masoara cu precizie antrenamentul si ofera informatii cu privire la progresul pe care il faceti in timp real. Puteti afla informatii privind durata, distanta sau viteza sau pentru un training specific in sporturile comune (ciclism, alergare) puteti alege moduri care privesc intervalul, cursa si indoor.

Suunto Spartan va ajuta sa urmariti progresul antrenamentului si sa va mentineti un echilibru sanatos intre odihna si pregatire fizica. Ceasul monitorizeaza activitatea pe parcursul intregii zile si ofera rezumate zilnice si saptamanale asupra activitatii fizice, istoricul antrenamentelor si sesiunile de training planuite.

Suunto Spartan Ultra va va tine la current cu recordurile personale, ca de exemplu cel mai bun timp intr-o cursa sau viteza maxima pe parcursul unui antrenament de 5 km. Pentru informatii amanuntite privind propriul pogres, Suunto Movescount ofera un set de instrumente si analize. Nu trebuie decat sa selectati cantitatea de informatii pe care doriti sa o aflati.

Folositi Heatmaps pentru a identifica cele mai populare locuri pentru alergare, inot, ciclism, ski si altele. HeatMaps dezvaluie circuite din intreaga lume, folosite frecvent de comunitatea Suunto Movescount. Va puteti planifica propriile rute cu ajutorul hartilor topografice detaliate, sau va puteti desfasura antrenamentul pe o ruta prestabilita.