Meniu
Coș de cumpărături

AQUATEC

FLUIER
Out Of Stock
Brand: AQUATEC
Caracteristici:Fluier cu doua tonalitati;fabricat din material ABS-un plastic foarte rezistent;volum 125dB;prevazut cu inel de prindere.Producator: AQUATEC..
25,00lei
Brand: AQUATEC
Acest fluier reprezinta o piesa importanta de echipament si este conceput special pentru a fi folosit atat sub apa, cat si la suprafata.Caracteristici:dimensiune compacta;doua butoane, viu colorate,  usor de actionat la nevoie;frecventa foarte puternica;la suprafata, sunetul emis se aude de la ..
275,00lei
Brand: AQUATEC
Fluier ce poate fi folosit atat sub apa, cat si la suprafata.Caracteristici:design compact;conector universar pentru inflator;volum sub apa: 115-125 dB;sunet foarte puternic la suprafata.Producator: AQUATEC..
246,00lei
Brand: AQUATEC
Mustiuc moale pentru adulti.Caracteristici:mustiuc realizat din cauciuc siliconic;material flexibil;model de adult;design special ce va permite sa tineti detentorul in gura, fara efort.Producator: Aquatec..
29,00lei
Brand: AQUATEC
Acest mustiuc este conceput special pentru a fi personalizat exact pe forma danturii dumneavoastra, astfel incat sa eliminati efortul de a tine detentorul in gura. Marcajul UP indica faptul ca acea parte a mustiucului trebuie orientata catre dintii superiori. Instructiuni de personalizare:1. Su..
120,00lei
Brand: AQUATEC
Reelul este un accesoriu versatil pentru scufundari de cautare si navigare, obligatoriu pentru scufundari in pestei si epave.Caracteristici:cadru usor din plastic, rezistent la rugina;material: nailon;fibra rezistenta la rupere, nu se largeste, mentine tensiune ferma;include carabina de prindere;lun..
95,00lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)