Meniu
Coș de cumpărături

Cutite

Cutite
Brand: CRESSI
Borg este un cutit mare cu un design modern ce are o lama puternica realizata din otel inoxidabil .O parte a lamei are muchia dreapta, iar cealalta este zimtata, fiind un cutit foarte eficient in taierea diverselor tipuri de funii si saula.Teaca are un mecanism de blocare ce permite eliber..
358,00lei
Brand: CRESSI
Kai este un cutit profesional, multifunctional fabricat in Italia special pentru scafandri. Caracteristici:cutit multifunctional;lama si maner realizate din otel inoxidabil martensitic;duritate HRC 55/56lama extrem de ascutita si slefuita;tratat cu Idroglider Gold Black ce sporeste rezistenta l..
190,00lei
Brand: CRESSI
Acest model de cutit a devenit unul dintre cele mai cautate produse de la Cressi.Caracteristici tehnice:lungime totala:300mmlungime lama:178mmlatime lama:32mmgrosime lama:5.5mmgreutatea cutitului:450ggreutatea cutitului cu catarame de prindere:600gflotabilitate:negativa..
541,00lei
Brand: CRESSI
Predator este un cutit conceput special pentru scufundari si pescuit subacvatic.Dimensiunea mica a cutitului ( doar 18 cm) permite ca acesta sa fie fixat fara sa va deranjeze miscarile.  Lama cutitului are doua taisuri, o latura neteda si una dintata, fiind realizata din otel inoxidabil tratat ..
338,00lei
Brand: CRESSI
Skorpion este un cutit cu lama medie realizat din otel inoxidabil. Cutitul are o muchie dreapta si cealalta zimtata pentru a taia cu usurinta orice fel de funie sau saula.Teaca are un mecanism de blocare ce permite eliberarea cu o singura mana. Acest model de cutit vine cu doua curele de prindere pe..
310,00lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)