Meniu
Coș de cumpărături

GARMIN

Brand: GARMIN
Curea realizata din titan ce se potriveste la computerul de scufundari GARMIN DESCENT Mk 1.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent Mk1fenix 6X- editiile Pro Solar si Sapphirequatix 6X Solartactix Delta- editiile Sapphire, Solar si Solar c..
1.069,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon albastru ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapp..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon galben ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphi..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon negru ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphir..
239,00lei
Brand: GARMIN
Curea realizata din silicon rosu ce se potriveste la computerul de scufundari DESCENT Mk 1 si la ceasurile outdoor Garmin.Caracteristici:Curea Garmin QuickFit 26mm;usor de montat;curea compatibila cu modelele Garmin:Descent™ Mk1fēnix® 3fēnix® 3fēnix® 3 HRfēnix® 3 HRfēnix® 3 Sapphirefēnix® 3 Sapphire..
239,00lei
Brand: GARMIN
Computer pentru scufundări cu GPS și busolă, produs de GARMIN. Geam safir, cadrul ceas din oțel inoxidabil argintiu cu brățară neagră din silicon.Caracteristici:Computer Premium pentru scufundări cu funcţii complete şi cu navigare la suprafaţă cu GPS într-un design subţire similar unui ceas, cu un a..
4.164,00lei 4.249,00lei
Brand: GARMIN
Computer Garmin Descent Mk2- oțel inoxidabil negru și curea neagrăAcesta este computerul de scufundări avansat, stil ceas, echipat cu funcţii inteligente şi pentru antrenamente multisport. Dacă doriţi integrare aeriană, consultaţi Descent Mk2i.Sumar:Alegeţi din mai multe moduri de scufundare pentru ..
6.215,00lei
Brand: GARMIN
Computer Garmin Descent Mk2i- finisaj DLC titan gri-carbon și curea neagrăMonitorizaţi aerul şi adâncimea cu acest computer de scufundări avansat, în stil ceas, echipat cu funcţii inteligente şi pentru antrenamente multisport.Sumar:Computer de scufundări cu integrare aeriană pentru dvs. şi tovarăşii..
7.199,00lei
Brand: GARMIN
Senzor ce transmite wireless temperatura ambientala in ceasul dumneavoastra Garmin. Prevazut cu o prindere pentru a se atasa usor si rapid de rucsac, sacou sau incaltaminte...
139,00lei
Brand: GARMIN
AFLAŢI PRESIUNEA BUTELIEI DE LA ÎNCHEIETURA MÂINIIMonitorizaţi fiecare respiraţie atunci când asociaţi transmiţătorul Descent™ T1 cu un computer pentru scufundări Descent. Monitorizaţi până la 5 butelii prin tehnologia pentru sonare SubWave™ astfel încât să vă puteţi scufunda cu butelii multiple sau..
1.719,00lei 1.910,00lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)