Meniu
Coș de cumpărături

Regulatoare

Regulatoare
Brand: BEUCHAT
Octopus produs de Beuchat special pentru modelul de regulator VR 200 Soft Touch. Caracteristici:treapta II balasanta;prevazut cu buton de purjare usor de actionat in caz de nevoie;mustiuc realizat din silicon moale, fiind confortabil si la utilizari indelungate;furtun flexibil Super Soft;Produc..
771,00lei
Brand: BEUCHAT
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Beuchat VRT 30.Caracteristici:usor si compact;carcasa flexibila prevazuta cu buton mare de purjare;furtun galben foarte flexibil de 92,5 cm lungime;verificat si ajustat pentru a asigura o respiratie usoara si fara efort.Producator: Beuchat..
393,00lei
Brand: CRESSI
Octopus ce se potriveste la gama de regulatoare Cressi.Caracteristici:usor si compact;carcasa eliptica realizata din tehnopolimeri de inalta tehnologie;buton mare de purjare, usor de gasit si actionat la nevoie;furtun galben de 100 cm lungime;asigura o respiratie usoara si fara efort;mustiuc realiza..
561,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Dual. Caracteristici:usor si compact;realizat din tehnopolimeri;furtun Superflex;buton de purjare mare, usor de actionat la nevoie;asigura un debit mare de aer, pentru o respiratie chiar mai usoara decat pe uscat.Producator: Mares..
485,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Rover.Caracteristici:octopus de dimensiune medie;usor si compact;realizat din tehnopolimeri;buton de purjare mare;sistemul VAD ( Vortex Assisted Design) combinat cu Fluid Dynamic Deflector asigura o respiratie naturala, fara efort.Producator: Ma..
393,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Ultra 72X.Caracteristici:realizat din tehnopolimeri ultrausori si foarte rezistenti;furtun Superflex;sistem Twin Power ce ajusteaza debitul de aer in functie de nevoile scafandrului;sistem VAD (Vortex Assisted Design) ce asigura o respiratie uso..
709,00lei
Brand: SEAC SUB
OCTO SYNCHRO este produs de SEAC SUB din tehnopolimeri ultrausori, avand o greutate totala de doar 390 g. Modelul este prevazut cu mod DIVE / PRE DIVE prin care se ajusteaza debitul de aer, iar butonul de purjare este mare si usor de apasat in caz de nevoie...
320,00lei
Brand: CRESSI
Octopusul XS Compact este realizat din polimeri de inalta tehnologie exact ca in cazul XS Compact, singura diferenta fiind culoarea galbena a butonului de purjare. Acest model de octopus se potriveste perfect oricarui tip de treapta intai produsa de Cressi, functionand cu o presiune intermediara pe ..
462,00lei
Brand: CRESSI
Acest model de regulator este ideal pentru calatorie, oferind performanta maxima si avand o dimensiune minima. Treapta a doua este extrem de usoara, fiind construita din tehno-polimeri speciali pentru a elimina efortul de sustinere sau utilizare. Modelul este prevazut cu buton de ajustare al debitul..
953,00lei
Brand: CRESSI
Model recomandat si pentru ape reci si foarte reci!Caracteristici:Treapta I:diafragma balansata ce asigura un flux optim de aer, indiferent de adancimea la care se afla scafandrul;2 iesiri HP si 4 iesiri MP;versiune DIN;presiune de calibrare 10 Bar;corp de alama placat cu nichel;filtru conic de inal..
1.289,00lei
Brand: MARES
Dual 15 X este un model de regulator ultraperformant, produs de Mares.Caracteristici treapta I:model DINdimensiune compactaporturi preorientate: 4 LP ( Low Pressure) si 2 HP ( High Pressure)finisare sandblastedport DFC ( Dynamic Flow Control)Caracteristici treapta II:tehnopolimerbuton de purjare mar..
1.460,00lei
Brand: SEAC SUB
Modelul P- Synchro produs de Seac Sub este fiabil si extrem de rezistent fiind recomandat a fi utilizat ca echipament de scoala pentru centrele de diving. Testele efectuate de RINA, consiliul de certificare italian, au confirmat o performanta excelenta, cu efort respirator extrem de redus...
822,00lei
Brand: MARES
Regulatorul Rover 12 S este usor si compact si este recomandat scafandrilor de toate nivelurile, de la incepatori, pana la cei mai avansati.Caracteristici:treapta I foloseste valva Tri Material;proiectat cu 4 porturi LP si 2 porturi HP;proiectat cu Dynamic Flow Control;designul treptei a doua reduce..
1.032,00lei
Brand: SCUBAPRO
Regulatorul MK11/C370 reprezinta alegerea excelenta pentru calatorii!Caracteristici:diafragma balasata MK11 realizata din alama cromata ce ofera flux de aer constant, fara efort, indiferent de adancimea la care se afla scafandrul;furtun model super-flow ce permite sa treaca o cantitate mai mare de a..
1.460,00lei
Brand: SCUBAPRO
Set Scubapro format din treapta intai - MK11, treapta a doua - R095 si octopus - R095.Acest set este o alegere excelenta pentru calatorii, deoarece treapta I este conceputa special pentru a avea greutate si dimensiuni reduse.Caracteristici:Treapta I: MK11diafragma balasata MK11 realizata din alama c..
1.449,00lei
Brand: SCUBAPRO
La conceperea modelului D420 inginerii SCUBAPRO au combinat designul emblematic al treptelor II seria D cu cele mai inovative tehnologii de imbunatatire a performantei respiratiei in timpul scufundarilor.Caracteristici:treapta I cu diafragma;treapta II este balansata;conector tip DIN;carcasa robusta..
2.979,00lei
Brand: SCUBAPRO
Set Scubapro format din treapta intai - MK25 EVO, model DIN, treapta a doua A 700-  si octopus - R095 ce va ofera un flux de aer foarte ridicat asigurand o performanta deosebita indiferent de adancime si conditile de scufundare. Caracteristici:Treapta I : MK25 EVOEchilibrat, cu piston cu f..
3.190,00lei
Brand: SCUBAPRO
SCUBAPRO MK2 EVO R095 Package School 1 este un set usor de utilizat, fiabil si usor de intretinut. Pachetul este format din treapta intai MK2 EVO, detentorul R095, octopusul R095 si manometru compact.Caracteristici:Treapta I-MK2 EVO:regulator cu piston prevazut cu 1 port HP si 4 porturi LP;corp din ..
1.572,00lei
Brand: CRESSI
T10 SC MASTER este un regulator performant, ergonomic, prevazut cu protectie impotriva inghetului ce poate fi folosit in deplina siguranta in conditii dificile de scufundari, cum ar fi ape reci si foarte reci, ape bogate in suspensii si saruri minerale. Acest nou model de regulator este recomandat p..
1.889,00lei
Brand: MARES
Ultra 72X este un regulator ultraperformant, conceput de Mares special pentru scufundarile tehnice si recreationale, atat in ape calde, cat si in ape reci.Caracteristici treapta I:4 porturi verticale si 4 porturi radiale LP;ideal pentru toate tipurile de scufundari: tehnice si recreationale;2 portur..
1.965,00lei
Afişare 1 - 20 din 24 (2 pagini)