Meniu
Coș de cumpărături

Regulatoare

Regulatoare
Brand: CRESSI
Octopus conceput special pentru cei mai pretentiosi scafandri. Prevazut cu membrana balansata, octopusul Balanced MG minimizeaza efortul de respiratie si asigura o respiratie usoara, indiferent de adancimea la care se afla scafandrul.Design ergonomic, usor de utilizat si conceput sa fie folosit si l..
812,00lei
Brand: BEUCHAT
Octopus produs de Beuchat special pentru modelul de regulator VR 200 Soft Touch. Caracteristici:treapta II balasanta;prevazut cu buton de purjare usor de actionat in caz de nevoie;mustiuc realizat din silicon moale, fiind confortabil si la utilizari indelungate;furtun flexibil Super Soft;Produc..
771,00lei
Brand: BEUCHAT
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Beuchat VRT 30.Caracteristici:usor si compact;carcasa flexibila prevazuta cu buton mare de purjare;furtun galben foarte flexibil de 92,5 cm lungime;verificat si ajustat pentru a asigura o respiratie usoara si fara efort.Producator: Beuchat..
393,00lei
Brand: CRESSI
Un octopus usor si sigur de folosit la orice tip de scufundare. Buton mare de purjare, usor de actionat.TECHNICAL FEATURES• Downstream system• Adjustable venturi effect• Patented antifriction lever• Big purge button• Anti-scratch surface• Bayonet-type cap holder with security lock• Removable exhaust..
541,00lei
Brand: CRESSI
Octopus Compact PRO conceput pentru a potrivi perfect cu regulatorul Compact PRO de la Cressi. Varianta PRO este imbunatatita pentru a fi utilizata si in ape reci si foarte reci.Caracteristici:octopus robust conceput din elastomer si otel inoxidabil;compact, avand diametrul de 6cm;foarte usor, avand..
488,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Dual. Caracteristici:usor si compact;realizat din tehnopolimeri;furtun Superflex;buton de purjare mare, usor de actionat la nevoie;asigura un debit mare de aer, pentru o respiratie chiar mai usoara decat pe uscat.Producator: Mares..
649,00lei 799,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Rover.Caracteristici:octopus de dimensiune medie;usor si compact;realizat din tehnopolimeri;buton de purjare mare;sistemul VAD ( Vortex Assisted Design) combinat cu Fluid Dynamic Deflector asigura o respiratie naturala, fara efort.Producator: Ma..
410,00lei 510,00lei
Brand: MARES
Octopusul SXS este incredibil de usor si compact, fiind recomandat pentru toate tipurile de scufundari. Poate fi modificat astfel incat furtunul sa vina atat din partea dreapta, cat si din partea stanga.Caracteristici tehnice:cel mai mic octopus construit vreodata;fabricat din tehnopolimer ultra-uso..
590,00lei
Brand: MARES
Octopus ce se potriveste cu modelul de regulator Mares Ultra 72X.Caracteristici:realizat din tehnopolimeri ultrausori si foarte rezistenti;furtun Superflex;sistem Twin Power ce ajusteaza debitul de aer in functie de nevoile scafandrului;sistem VAD (Vortex Assisted Design) ce asigura o respiratie uso..
729,00lei 899,00lei
Brand: SCUBAPRO
Octopus R095 produs de Scubapro.Caracteristici:• octopus cu supapa clasica pentru performante optime de respiratie;• inhalare presetata si Venturi-Initiated Vacuum Assist (VIVA) ofera livrarea de aer fara griji;• carcasa de metal a valvei este construita robust si creste fiabilitatea generala;• furt..
550,00lei
Brand: SEAC SUB
OCTO SYNCHRO este produs de SEAC SUB din tehnopolimeri ultrausori, avand o greutate totala de doar 390 g. Modelul este prevazut cu mod DIVE / PRE DIVE prin care se ajusteaza debitul de aer, iar butonul de purjare este mare si usor de apasat in caz de nevoie...
320,00lei
Brand: CRESSI
Acest model de regulator este ideal pentru calatorie, oferind performanta maxima si avand o dimensiune minima. Treapta a doua este extrem de usoara, fiind construita din tehno-polimeri speciali pentru a elimina efortul de sustinere sau utilizare. Modelul este prevazut cu buton de ajustare al debitul..
1.209,00lei
Brand: CRESSI
Regulator performant recomandat si pentru ape reci si foarte reci! Technical features 1st stage• Balanced diaphragm (seal chamber for mc9sc)• 2 outlets hp 7/16 unf• 4 outlets mp 3/8 unf• Service pressure: 300 bar (4350 psi) din version,232 bar (3365 psi) yoke version• Calibration pressure: 10 b..
1.595,00lei
Brand: MARES
Dual 15 X este un model de regulator ultraperformant, produs de Mares.Caracteristici treapta I:model DINdimensiune compactaporturi preorientate: 4 LP ( Low Pressure) si 2 HP ( High Pressure)finisare sandblastedport DFC ( Dynamic Flow Control)Caracteristici treapta II:tehnopolimerbuton de purjare mar..
1.450,00lei 1.800,00lei
Brand: CRESSI
MASTER T10 SC CROMO este un regulator performant, ergonomic, prevazut cu protectie impotriva inghetului ce poate fi folosit in deplina siguranta in conditii dificile de scufundari, cum ar fi ape reci si foarte reci, ape bogate in suspensii si saruri minerale. Acest nou model de regulator este recoma..
2.127,00lei
Brand: SEAC SUB
Modelul P- Synchro produs de Seac Sub este fiabil si extrem de rezistent fiind recomandat a fi utilizat ca echipament de scoala pentru centrele de diving. Testele efectuate de RINA, consiliul de certificare italian, au confirmat o performanta excelenta, cu efort respirator extrem de redus...
822,00lei
Brand: MARES
Regulatorul Rover 12 S este usor si compact si este recomandat scafandrilor de toate nivelurile, de la incepatori, pana la cei mai avansati.Caracteristici:treapta I foloseste valva Tri Material;proiectat cu 4 porturi LP si 2 porturi HP;proiectat cu Dynamic Flow Control;designul treptei a doua reduce..
799,00lei 1.032,00lei
Brand: MARES
SXS 62X este un regulator performant, fiabil si incredibil de usor & compact. Este ideal pentru scafandrii care calatoresc foarte mult. Caracteristici tehnice:membrana balansata;finisaj cromat perlat;tehnologii folosite: AST ( Auto Sealing Technology), DFC ( Dynamic Flow Control); VAD ( Cor..
1.850,00lei
Brand: MARES
Ultra 72X este un regulator ultraperformant, conceput de Mares special pentru scufundarile tehnice si recreationale, atat in ape calde, cat si in ape reci.Caracteristici treapta I:4 porturi verticale si 4 porturi radiale LP;ideal pentru toate tipurile de scufundari: tehnice si recreationale;2 portur..
1.820,00lei 1.965,00lei
Brand: BEUCHAT
Model performant de regulator conceput de Beuchat pentru toate tipurile de scufundari, inclusiv cele realizate in ape reci si foarte reci.Caracteristici:regulator prevazut cu protectie contra inghetului;treapta I diafragma balansata, ce are 2 porturi de inalta presiune (HP) si 4 porturi de presiune ..
2.019,00lei
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)