Meniu
Coș de cumpărături

Labe

Labe
Brand: CRESSI
Labe scurte concepute special pentru inot si snorkeling.Caracteristici:pala scurta realizata din elastomer moale;model ajustabil prevazut cu bareta ce se potriveste pe 4 marimi de picior;buzunarul unde intra piciorul este realizat din cauciuc moale ce este confortabil chiar si la purtare indelungata..
193,00lei
Brand: CRESSI
Pluma sunt labe de inalta performanta concepute special pentru snorkeling, folosind cele mai bune tehnologii prin care sunt realizate labele pentru scufundari si freediving.„Sora mai mica” a modelului Reaction Pro, labele Pluma sunt recomandate femeilor sau persoanelor care vor sa dea foarte usor di..
174,00lei
Brand: CRESSI
LICHIDARE STOC !!! Labele Reaction Pro asigura un impuls extrem de puternic. Labele sunt recomandate atat pentru inot si snorkeling, cat si pentru scufundari in ape calde, reusind sa faca fata si conditiilor dificile.Aceasta este versiunea cu calcai inchis a labelor de scufundari Reaction.Caracteris..
303,00lei 319,00lei
Brand: SCUBAPRO
Labele de scufundari SCUBAPRO Go Sport sunt concepute special pentru calatorii, ocupand putin loc in bagaj, in acelasi timp asigurand confort maxim la purtare si performanta optima la inaintare.Caracteristici:labe de scufundari cu calcai deschis;greutate redusa, model compact, fiind ideale pentru ca..
450,00lei
Brand: CRESSI
Acest model de labe scurte este recomandat pentru inot, snorkeling si antrenamente in piscina la care se doreste lucrarea muschilor din partea inferioara a corpului. Pala este realizata din materiale usoare ce asigura o propulsie mare. Labele se folosesc cu piciorul descult, elastomerul utiliza..
140,00lei
Brand: CRESSI
Labe pentru snorkeling, cu masura reglabila, ce pot fi purtate cu piciorul gol sau cu soseta de neopren.Palau sunt labe de inalta performanta concepute special pentru snorkeling, folosind cele mai bune tehnologii prin care sunt realizate labele pentru scufundari si freediving.Labele Palau sunt recom..
193,00lei 210,00lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)