Meniu
Coș de cumpărături

MASCA BIG EYES EVO CLEAR

MASCA BIG EYES EVO CLEAR
MASCA BIG EYES EVO CLEAR
-5 %
MASCA BIG EYES EVO CLEAR
MASCA BIG EYES EVO CLEAR
MASCA BIG EYES EVO CLEAR
275,00lei
290,00lei
  • SKU: DS336020

Opţiuni disponibile

Etichete: Big Eyes Evo Mask

Big Eyes Evolution este unul din produsele cele mai bine vandute ale producatorului italian, Cressi, datorita designului inovator si caracteristicilor tehnice revolutionare.Masca Big Eyes este fabricata din "High Seal" un nou material ce ofera un grad ridicat de confort, chiar si dupa folosire indelungata. Avand un volum redus, lentile inclinate sub forma de lacrima inversata si apropiate de ochi, campul vizual este crescut cu 30%.

Flexibil, comod si durabil! Designul partilor laterale ale mastii este conceput in asa fel incat asigura un punct de contact intre masca si fata un unghi extrem de larg. Bareta de prindere a mastii nu este montata pe structura laterala a mastii, ci pe un element elastic, ce ii permite sa se indoaie in plan vertical si chiar sa fie complet dat peste cap fara a se strica. Grosimea baretei a fost redusa pentru a fi practic invizibila atunci cand este purtata, iar materialul din care este fabricata a fost imbunatatit pentru a-i creste flexibilitatea si rezistenta in timp.

Lentilele pot fi schimbate astfel incat masca Big Eyes Evolution sa poate fi purtata si de persoane ce au nevoie de lentile cu prescripctie medicala.