Meniu
Coș de cumpărături

SUUNTO

Brand: SUUNTO
Busola pentru ambarcatiuni produsa de Suunto...
286,00lei
Brand: SUUNTO
Busola cu stabilizare rapida realizata de Suunto special pentru scufundari...
290,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto Ambit2 Silver - Pachetul include Suunto Ambit2 Silver, Ambit power cable, si Manual de instructiuni.Durabilitatea si precizia sunt esenta ceasului Suunto Ambit2.De asemenea, functia GPS, busola, barometrul, altimetrul fac din acest model o bijuterie pentru orice explorator, iar centura cardia..
1.166,00lei 1.944,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto Ambit3 Peak Sapphire - ceasul cu GPS pentru exploratori cu functii pentru vreme si conexiune la telefon ce vine la pachet cu centura de monitorizare a ritmului cardiac.Calatoria pana la destinatie este cea mai importanta. Ceasul Suunto Ambit3 Peak este cel mai imbunatatit GPS pentru atle..
1.999,00lei 2.700,00lei
Brand: SUUNTO
Primul ceas din colectia Suunto World Collection este Suunto Kailash, numit dupa marele varf Tibetan.Varful de 6000 m nu a fost niciodata cucerit, dar prezenta sa puternica dainuieste pentru cei dornici de aventura. " Muntele Kailash este interzis urcarii inca, dar este muntele cu cea mai multa ener..
4.050,00lei
Brand: SUUNTO
Ceasul Suunto Traverse Black combina functiile traditionale outdoor cu navigatia GPS/Glonass intr-o constructie moderna, robusta. Bucuria de a naviga este imbunatatita cu noile harti topografice disponibile in aplicatia Suunto Movescount, facilitand planificarea unei rute.Suunto Traverse este usor d..
1.800,00lei
COMPUTER  SUUNTO D4i + TRANSMITATOR-  SECOND HAND COMPUTER  SUUNTO D4i + TRANSMITATOR-  SECOND HAND
Nou In Stock
Brand: SUUNTO
Computer Suunto D4i Second Hand ce se vinde impreuna cu sonda pentru transmiterea datelor legate de AER direct in computerul de scufundari.Computerul are 200 de scufundari inregistrate, 108 h petrecute in apa si functioneaza perfect. Cutii originale pentru computer si transmitator, include prel..
1.550,00lei
Brand: SUUNTO
Suunto D4F este un computer specializat pe freediving, snorkeling si spearfishing. Acest model este robust, dar in acelasi timp usor si va permita sa va bucurati la maxim de sporturile subacvatice pe care le practicati. In timpul scufundarii, D4F afiseaza pe ecran adancimea curenta la care va aflati..
1.390,00lei
Brand: SUUNTO
COMPUTER D4i BLACK Suunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundările într-o experiență cât mai plăcută. D4i este un computer de scufundare complet, ușor de utilizat și extrem de stilat.Ce este în cutie:Suunto D4i ce are curea neagră din elastomer și curea de extensie, garnituri de siguran..
2.100,00lei
Brand: SUUNTO
COMPUTER D4i NOVO BLACK USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planificare si ..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO GRAY cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planif..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO LIME cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planif..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO SAKURA cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de plan..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO SUN cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de planifi..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer SUUNTO D4i NOVO WHITE cu USBSuunto D4i a fost proiectat pentru a transforma scufundarile intr-o experienta cat mai placuta. D4i este un computer de scufundare complet, usor de utilizat si extrem de stilat.Caracteristici principale:  -Cele trei moduri de operare, functiile de plani..
2.180,00lei
Brand: SUUNTO
Computer de scufundari SUUNTO D5CULOARE: ALL BLACKCOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentr..
2.790,00lei
Brand: SUUNTO
SUUNTO D5 culoare BLACKCOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe exploratul lumi..
2.790,00lei
Brand: SUUNTO
Computer Suunto model D5 black in stare FOARTE BUNA se vinde impreuna cu transmitator, cablu original si cutie.Computerul este prevazut cu folie de protectie pe ecran si a fost folosit la 50 de scufundari.Computerul este verificat, iar estetic este foarte bine intretinut!..
2.500,00lei
Brand: SUUNTO
Computer de scufundari SUUNTO D5CULOARE: BLACK LIMECOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concent..
2.790,00lei
Brand: SUUNTO
SUUNTO D5 culoare COPPERCOMPUTER USOR DE FOLOSITCel mai nou model de computer de scufundari SUUNTO D5 este conceput astfel incat sa fie foarte usor de folosit, cu un display foarte clar, usor de citit in orice conditii de scufundari, pentru ca tu sa te bucuri si sa concentrezi doar pe exploratul lum..
2.850,00lei
Afişare 1 - 20 din 35 (2 pagini)