Meniu
Coș de cumpărături

Instrumente

Instrumente
Brand: SUUNTO
Busola cu stabilizare rapida realizata de Suunto special pentru scufundari...
290,00lei
Brand: CRESSI
Instrumentul Cressi este unul de dimensiuni mici si usor, special realizat pentru a evita presiunea prea mare pe canalul conectat la prima treapta a regulatorului. manometrul are carcasa de aluminiu placata cu crom. Ecranul este astfel realizat incat actioneaza si ca valva de presiune. In eventualit..
464,00lei
Brand: CRESSI
Miniconsole 3 este o versiune a consolei 2. Este adaugata o busola pe spatele consolei, iar pe lateralele instrumentului sunt adaugate doua incheietori pentru a-l strange de vesta, astfel ca el sa  nu atarne. La capatul consolei, pe parti, sunt doua bucle pentru a prinde instrumentul de vesta p..
1.160,00lei
Brand: CRESSI
Modelul Console 2 masoara presiunea si adancimea.Caracteristici tehnice ale profundimetrului:material carcasa: alama placata cu cromscala: pana la 70 metri sau 230 feetfata luminescenta cu sectiuni coloratefunctionare: pe baza de membranacaracteristici speciale: indicator de adancime maxima, sectiun..
967,00lei
Brand: MARES
Manometrul Mission 1 produs de Mares este extrem de exact, usor de citit si amplasat intr-o carcasa rezistenta de soc, ce este prevazuta cu doua inele ce pot fi usurinta folosite pentru atasarea instrumentului de echipamentul scuba...
465,00lei 590,00lei
Brand: SCUBAPRO
Instrument ce masoara presiunea, compatibil cu toate sistemele de inalta presiune.Caracteristici:afiseaza presiunea in bari : 0-400carcasa din plastic;zona dintre 0 si 50 bari este marcata cu rosu;prevazut cu furtun HP.Producator: ScubaproRecomandari: scufundari recreationale..
415,00lei
Brand: SCUBAPRO
Consola Analog 2 este instrumentul de back-up recomandat scafandrilor recreationali si profesionisti. Consola contine un manometru compact si un profundimetru.Manometrul afiseaza presiuni pana la 400 de bari( presiunile uzuale de lucru sunt intre 200 si 300 bari), iar profundimentrul masoara adancim..
640,00lei
Brand: SCUBAPRO
Compact Twin Console este un instrument compact, usor, ce are o forma ergonomica si este ideal pentru calatorii. Consola este prevazuta cu doua ceasuri: manometru si profundimentru. Acest model de instrument este recomandat scafandrilor recreationali si scolilor de scufundari.Caracteristici: ..
805,00lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)